TROBADES EN FASE D'INSCRIPCIÓ 

  • Xamanisme Q'erós. Reus. 30/07/2016


La 90a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà al maset Aguila del Norte, a prop de Reus el dissabte 30 de juliol i en aquesta ocasió ens acompanyarà en Jordi López que ens donarà a conèixer el xamanisme Q’eros.

El Jordi ens diu: ““Este camino no es para sacrificarte por los demás. Es para que los demás disfruten de tu presencia, de tu compañía, de tus conocimientos, de tu felicidad, de tu grandeza”. “El chamanismo no es una religión, es un camino solitario con pautas a seguir. Es una filosofía, una manera de percibir la realidad. Es una revolución perceptual. Es un camino a la libertad de tu conciencia despierta y el abandono del sufrimiento donde respetas el deseo de los demás a vivir en un mundo existencial”
Sepas o no sepas donde deseas ir, o que hacer con tus emociones o mente, las técnicas del chamanismo Q’eros es el “como”.


Programa:
10’30h: Arribada a Maset Aguila del norte i activitats per conèixer els participants
11h a 14h30: Taller El xamanisme dels Q’eros a càrrec de Jordi López
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents 
16h00 a 18h30: Continuació del taller El xamanisme dels Q’eros a càrrec de Jordi López

En Jordi López es defineix com un home corrent que ha après a despertar la consciència present com a conseqüència de conèixer la foscor de l'oblit de qui som i experimentant el dolor de les seves ferides emocionals, mentals i dels seus errors, i encara està en això. (Com tu que llegeixes aquest text)

En Jordi ha rebut els ensenyaments del cap de la Nació Q'eros Don Humbero Soncco que el va iniciar en els ritus del Sol, dels Apus i de la Pachamama. Va ser nomenat hereu dels inques i transmissor els seus coneixements i tècniques per tal de divulgar-les a totes les persones que desitgin canviar la seva realitat, sense pressió, sense pressa, sense regles. Complint així la profecia Inca: “El Águila y el Cóndor volverán a volar juntos”

Trobareu les indicacions per arribar al Maset de l’Águila del Norte en aquest enllaç: http://www.elaguiladelnorte.com/Masset%20Aguila%20Norte.html


DONAT QUE NOMÉS HI HA 70 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CAL QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org 

Els socis dels Amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 13 de juliol a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. 
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup vol